Cihat ŞAHİN - Müdür Yardımcısı

Okulumuz Müdür Yardımcısı Cihat ŞAHİN;

İlk ve ortaokul eğitimi memleketi olan Diyarbakır Lice ilçesinde tamamlamış olup lise eğitimini Sakarya´da görmüştür.

Üniversite eğitimini  özel yetenek sınavını derece ile kazandığı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi bölümünde tamamladı.

Bu bölümü okurken onlarca sosyal projede yer alıp bir çok teşekkür ve katılım belgesi sahibidir.

İlk öğretmenliğini Güngören İncirli Bahçe Ortaokulunda yapan Cihat ŞAHİN sırasıyla Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu ,Van Tuşba Şehit Çetin aysan ortaokulu, Van tuşba Ermişler ortaokulu ve en son olarak Okulumuz olan Güngören 75 Yıl ortaokuluna tayin olup burada çeşitli idari kademelerde görev almıştır.

Görev aldığı kademelerden bazıları; Tübitak yürütücülüğü, Tübitak koordinatörlüğü, ilçe yarışma komisyonları üyeliği, Okul müdür yardımcılığı … Van Tuşba Ermişler Ortaokulu müdür yardımcılığı ve Müdür vekilliği, Güngören 75 Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği....

Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Yüksek Lisans sahibi olan Cihat ŞAHİN Evli ve iki çocuk babasıdır. olan Halen okulumuzda görev yapmaktadır.