Kenan SARIAVCI - Okul Müdürü

Kenan SARIAVCI - Okul Müdürü

Kenan Sarıavcı, 23 Nisan 1981´de Erzurum/Narman´da doğmuştur. Öğrenim hayatına Erzurum Yunus Emre İlkokulu´nda başlamış, ortaokulu Erzurum Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu´nda tamamlamış ve lise eğitimini Erzurum Mehmet Akif Ersoy Lisesi´nde tamamlamıştır. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu´nda Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü tamamlamıştır. İkinci lisans eğitimi olarak 2017 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Kenan Sarıavcı, son olarak 2024 yılında Düzce Üniversitesi Eğitim Yönetimi bölümünde "Eğitimde Fırsat Eşitliği" konulu tez çalışmasıyla lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca, lisansüstü eğitimi sırasında eğitim kongrelerinde çeşitli çalışmaları bulunmaktadır.

Öğretmenlik kariyerine 2005 yılında Balıkesir Manyas İstiklal İlköğretim Okulu´nda başlayan Sarıavcı sırasıyla;

2008-2011 yılları arasında Yozgat Toki İlköğretim Okulu´nda,

2011-2014 yılları arasında Bursa İnegöl Toki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu´nda,

2014-2017 yılları arasında İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Abay Ortaokulu´nda,

2017-2020 yılları arasında İstanbul Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu´nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra,

2020 yılında İstanbul Zeytinburnu Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı görevine başlamıştır. Sarıavcı daha sonra İstanbul Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim Merkezi´nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. İstanbul Zeytinburnu İhsan Mermerci Anadolu Lisesi´nde vekaleten okul müdürlüğü yapan Sarıavcı, kısa bir dönem Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde vekaleten Şube Müdürlüğü yapmıştır.

Kenan Sarıavcı, 30 Ekim 2023 tarihinden itibaren Güngören 75 Yıl Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Ayrıca, Sarıavcı, okul sporları ilçe tertip kurulunda uzun yıllar boyunca görev almış ve birçok başarılı organizasyon düzenlemiştir.

Kenan Sarıavcı, lise yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak aktif rol almıştır. Sarıavcı, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.