75 Yıl Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu, ülkemizin geleceğine yön verebilecek düzeyde, her yönden donanımlı, eğitim öğretim etkinliklerinin sürekli zenginleştiği bir kültür merkezi olarak marka olmasını sağlamaktır.

Misyon: Tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini bilgi toplumu normlarına göre geliştirerek üst öğrenime ve gerçek hayata hazırlamak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gungoren75yilortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNEŞTEPE MAH. BAYKARA SK. GÜNGÖREN 75. YIL ANA OKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 6 GÜNGÖREN / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - GÜNEŞTEPE MAHALLESİ BAYKARA SOKAK NO:6 GÜNGÖREN Yavuz Selim Tramvay Durağına 100 m

Ulaşım TRAMVAY/-YAVUZ SELİM TRAMVAY DURAĞINA 100 METRE UZAKLIKTADIR. OTOBÜS/ 92T VE 92C İETT OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR. MİNÜBÜS /TOPKAPI-BAĞCILAR ÇİFTLİK MİNÜBÜSLERİ OKULUMUZN YAKINIDAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ÇOK YAKIN